Kaarsje opsteken

U kunt hier gratis een kaarsje opsteken. Zo kunt u een familielid een hart onder de riem steken of een vriend troost bieden in moeilijke tijden. Ook kunt u een speciale groet of gedachte overbrengen aan mensen of dieren die zijn overgegaan.

De rubriek is vernieuwd. Uw bericht is nu direct zichtbaar. Vragen aan paragnosten is zinloos, zij lezen niet altijd deze rubriek of hebben geen tijd hiervoor. 

Vermijd hoofdlettergebruik (staat schreeuwend).

U kunt hier gratis een kaarsje opsteken.

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
4 berichten.
Bernadette Bernadette heeft geschreven op november 23, 2021 om 6:26 pm
Voor mijn lieve Eduard steek ik een kaarsje op die vorig eind-jaar is overleden aan de gevolgen van corona. Ik mis je heel erg en carmen ook. Met veel liefde zenden wij jou het licht toe.
Ria Ria heeft geschreven op juni 21, 2021 om 5:29 pm
Hierbij wens ik al de medemensen , een fijn en zuiver jaar toe. Laten wij hopen dat Corona nu weg wil blijven. die heeft genoeg aangericht. laten we een kaarsje opsteken voor Jannie dat ze weer buiten kan lopen. ? Raja
Patrick Patrick heeft geschreven op april 29, 2021 om 2:23 am
Ik wens dat iedereen voorgoed gelukkig is. Dat mensen helemaal geen zware beproevingen meer hoeven te doorstaan. Moet mens zijn zoveel lijden met zich mee brengen? Laat iedereen het maar makkelijk en goed hebben. Laat iedereen maar zielsgelukkig zijn. Voorgoed.
Samara de Ruyter Samara de Ruyter heeft geschreven op november 24, 2020 om 5:16 pm
Lieve Pa, Alsof het gisteren was dat we samen met de honden op strand liepen..... Ik beloof je voor ma te zorgen. Ik hou van jou en mis je zo. X Samara